Hitta rätt i stället för att leta fel

Vill du skapa en arbetsplats som präglas av arbetsglädje, stolthet, inspiration och kreativitet, där ni tillsammans når exceptionella resultat?

Med massor av positiv energi, humor och passion ger Gunnel Ryner dig verktygen du behöver! Vinn genom att bygga på framgångar och styrkor istället för problem och svagheter.

Om

”Jag brinner för styrkebaserad utveckling, där man bygger på framgångar och styrkor i stället för att bara åtgärda problem och svagheter. Jag är övertygad om att vi alla både mår och presterar bättre om vi känner oss glada, stolta och engagerade på jobbet. Och det uppnår vi genom att fokusera på det vi själva och andra gör rätt och bra, i stället för att leta fel.

Som föreläsare får jag ofta höra att jag har en oerhört positiv energi och entusiasm som smittar av sig på publiken. Genom åren har jag haft förmånen att få inspirera tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra. Jag har också utvecklat mina budskap i böckerna ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!” och ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”.”

Hämtat från gunnelryner.se